Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    15Oct2024
    Trapverlichting: maak de perfecte sfeer

    Trapverlichting: maak de perfecte sfeer

    Door: StairscompanyReacties: 0

    Naast onze hoogwaardige doe-het-zelf traprenovatie bieden we nu ook stijlvolle en functionele trapverlichting aan. Met trapverlichting creëer je niet alleen een gezellige sfeer in huis, maar verbeter je ook de veiligheid op de trap. In deze blog vertellen we je alles over de verschillende mogelijkheden en voordelen van trapverlichting van Stairscompany.

    Waarom trapverlichting?

    Trapverlichting is niet alleen een visuele upgrade voor je interieur, het speelt ook een belangrijke rol in de veiligheid van je huis. Een goed verlichte trap helpt het risico op struikelen te verminderen, vooral in het donker. Maar de juiste verlichting kan ook een warme, uitnodigende sfeer creëren die je interieur een luxe uitstraling geeft.

    Trapverlichting met sensor

    Een van de meest populaire opties is trapverlichting met bewegingssensor. Dit type verlichting gaat automatisch aan wanneer er beweging wordt gedetecteerd, wat betekent dat je nooit meer hoeft te zoeken naar de lichtknop in het donker. Dit is niet alleen handig, maar ook energiezuinig. De verlichting schakelt vanzelf uit als er geen beweging meer is, waardoor je onnodig stroomverbruik voorkomt. Of je nu thuiskomt met volle handen of 's nachts naar de keuken loopt, trapverlichting met sensor zorgt voor extra comfort en veiligheid.

    Verlichting onder de treden

    Verlichting onder de treden is perfect in elke woonstijl. Verlichting onder treden is ideaal om een sfeervol accent aan je trap te geven zonder dat de verlichting zelf te opvallend is. Het geeft je interieur een verfijnde uitstraling en zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het licht over de trap. Je kunt er ook voor kiezen om niet elke trede te voorzien van voorlichting. In plaats daarvan plaats je de trapverlichting om-en-om.

    Lichtkleur: warm of koud?

    Bij Stairscompany kun je kiezen tussen warm of koud licht voor je trapverlichting. Warme trapverlichting zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer, perfect voor een huiselijke uitstraling. Koude trapverlichting daarentegen, is ideaal voor een moderne en strakke look. Het type licht dat je kiest, kan een groot verschil maken in de uitstraling van je trap en de sfeer in de ruimte.

    Bedieningsmogelijkheden

    Naast de keuze in lichtkleuren en het gebruik van sensoren, bieden we bij Stairscompany verschillende bedieningsmogelijkheden voor je trapverlichting. Je kunt kiezen voor eenvoudige bediening zonder extra functies, of voor opties zoals een afstandsbediening, een handige app voor je smartphone, of een wanddimmer. Met deze opties heb je altijd volledige controle over de verlichting, zodat je de sfeer in huis eenvoudig kunt aanpassen aan je wensen.

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €400,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.