Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    02Sep2024
    Hoogwaardige wandpanelen in je slaapkamer

    Hoogwaardige wandpanelen in je slaapkamer

    Door: WallcompanyReacties: 0

    Uitgekeken op die saaie muur in je slaapkamer? Een leuk kleurtje of behang maakt een wereld van verschil. Wil je de slaapkamer stylen volgens de laatste interieurtrends? Dan zijn de hoogwaardige, houten wandpanelen van Wallcompany een must!

    Houten panelen tegen de muur

    Met houten panelen creëer je een prachtige accentmuur in elke ruimte van je woning. En al heb je waarschijnlijk het grootste deel van de tijd je ogen dicht: ook je slaapkamer verdient aandacht op het gebied van styling. Eén van onze favorieten is het Wallcompany wandpaneel in de kleur Jungle. De combinatie van de warme bruintint met de klassiek zwarte achtergrond maakt dit paneel een aanwinst tegen je muur.

    Pssst…. Naast de muurbekleding, doen een goede ventilatie en opgeruimde slaapkamer wonderen voor je nachtrust. Dus shop gerust dat retro nachtkastje voor je lievelingsboeken of die moderne kast tegen rondslingerende kledingstukken!

    Welke kleur wandpanelen in de slaapkamer?

    Je persoonlijke smaak en woonstijl zijn belangrijke factoren voor het bepalen van het kleurgebruik in je slaapkamer. Zo houdt de één meer van een romantische uitstraling met volle kleuren en donkere accenten. Een accentmuur met stijlvolle, zwarte wandpanelen zijn dan een prachtige toevoeging.

    Wil je rust creëren en komen juist lichte kleuren en natuurlijke materialen het meeste terug in je interieur? Denk dan aan fijn geweven linnen gordijnen, witte shutters en houten panelen in de slaapkamer. Wit-, beige en bruintinten werken namelijk kalmerend en vormen een uitstekende basis om, indien je dat wenst, aan te vullen met details in een bijzondere knalkleur.

    Wandpanelen schilderen

    Bij Wallcompany vind je ook overschilderbare, houten panelen. Een uitkomst wanneer je bijvoorbeeld de panelen wilt verven in je favoriete kleur. Deze wandpanelen zijn wit en naar jouw smaak te transformeren. Schilderen hóeft niet, de fris witte Alpine panelen kun je natuurlijk ook direct tegen je muur bevestigen.

    Twijfel je over welke kleur wandpaneel perfect matcht met jouw slaapkamer? Bekijk de opties bij je thuis door kleurstalen aan te vragen. Je ziet en voelt dan meteen het materiaal. Een ander voordeel is dat je op verschillende momenten van de dag kunt bekijken of de kleur van het houten paneel aansluit bij de huidige inrichting van je slaapkamer.

    Monteren houten panelen

    Het monteren van de houten panelen is een fluitje van een cent. Zoals bij veel doe-het-zelf klusjes geldt; een goed begin is het halve werk en meten is weten. Meet de oppervlakte waar je de panelen wilt plaatsen eerst goed op. Hou daarbij rekening met zowel onder- als bovenaan een speling van ongeveer een halve centimeter.

    Tip: wil je de panelen plaatsen rondom een stopcontact voor je nachtlamp of wekker? Bekijk dan hier hoe je een uitsparing opmeet en uitzaagt.  

    De lattenwanden zijn daarna eenvoudig op maat te zagen en na het voorzien van de eindlatten kun je de panelen tegen de muur lijmen. Maak de slaapkamer af met een mooie bedsprei of weelderig vloerkleed en wedden dat je lekker(der) slaapt? Welterusten…

     

    Tags

      Laat een reactie achter

      Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

      Abonneer je op onze nieuwsbrief

      Abonneer

      Account aanmaken

      Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

      Registreren

      Recent toegevoegd

      U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

      Totaal incl. btw:€0,00
      Bestel nog voor €400,00 en de verzending is gratis

      Verzendkosten berekenen

      Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.